Κυριακή, 10 Αυγούστου 2008

It's good to be yourself!

Γυρνώντας από τις πρόσφατες ολιγοήμερες και χαλαρωτικές διακοπές μου, συνειδητοποίησα κάτι: Έχω πολύ καιρό να φιλοσοφίσω!Είναι ωραίο πράγμα να είσαι ο εαυτός σου, σε ό,τι κι αν κάνεις.

Και ακόμα πιο ωραίο είναι οι άλλοι να σε αποδέχονται για αυτό που είσαι. Χωρίς γκρίνιες, χωρίς να προσπαθούν να σε αλλάξουν. Απλά να τους αρέσει να είναι μαζί σου, γιατί αυτό που είσαι εσύ.

Πολύ καιρό πριν, το να είμαι ο εαυτός μου ήταν πρόβλημα. Οι γύρω μου, οι παρέες μου και οι άνθρωποι που έπρεπε να ήμουν μαζί τους για τον οποιονδήποτε λόγο, είτε λόγω δικού τους συμπλέγματος είτε λόγω απουσίας της αυτοπεποίθησής μου, δεν αποδέχονταν ότι ο χαρακτήρας μου είναι αυτός και τέρμα. Ήθελαν να με αλλάξουν και όσοι δεν το κατάφεραν, απλώς απομακρύνθηκαν.

Αυτό το γεγονός όμως δε με πτόησε. Το αντίθετο μάλιστα! Μου τόνωσε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση, ώστε σήμερα να λέω περίφανα ότι ΝΑΙ ΚΟΣΜΕ, ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ Κ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΩ!Τελικά, είναι ωραίο να είσαι ο εαυτός σου και να το υποστηρίζεις με όλη σου τη δύναμη!!!Graig David- I'm walking away
Καλώς σας βρήκα ξανά!

6 σχόλια:

Natalia είπε...

trueeee!!! So true!

Respect!

(Το θέμα είναι αν το αντέχουν και οι άλλοι, αλλά τελοσπάντων! :D)

Από μικρό κι από τρελό είπε...

Καλή μου.... σε όποιον αρέσουμε, για τους αλλους απλά δεν θα μπορέσουμε!


σματς!

Gianni είπε...

"...Είναι ωραίο πράγμα να είσαι ο εαυτός σου σε ότι και αν κάνεις. Και ακόμη πιο ωραίο οι άλλοι να σε αποδέχονται για αυτό που είσαι…"

Τελικά από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια!!!
:)

Από μικρό κι από τρελό είπε...

Είιιιιιδες που τα λέω εγώ!

:D


σματς!

SDRyche είπε...

Κάτι καλό πρέπει να έγινε σε αυτές τις ολιγοήμερες και χαλαρωτικές διακοπές. Ή απλά μπορεί να ήταν η αφορμή για αυτές τις σκέψεις..
Να είσαι καλά και να περιβάλεσαι μόνο από τέτοιους ανθρώπους!

kikop80 είπε...

Ξανακαλωσήρθες και βλέπω δε σε κρατάει τίποτα!
Μικρό προχώρα σε θέλει όλη ή χώρα!