Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2008

When everything works against everything!

Όταν τίποτα δεν είναι με το μέρος σου.

Όταν οι επιθυμίες σου είναι αδύνατων να πραγματοποιηθούν.

Όταν ψαχνεις για ένα στήριγμα και δεν υπάρχει ούτε κλαρί στον άνεμο για να πιαστείς να πάρεις δύναμη.

Τότε είναι που λες... ΟΚ! Να περιμένω τίποτα άλλο, ή ήταν αρκετά αυτά για σήμερα?Το μόνο που μου δίνει ελπίδα αυτή τη στιγμή είναι ένα πλαστικό αστέρι, που μου θυμίζει το αστέρι που οδήγησε τους 3 Μάγους στο Χριστό την ημέρα της γέννησής Του.

Μου δίνει την εντύπωση ότι η ελπίδα για ένα τέτοιο αστέρι, που θα σε οδηγήσει στο σωστό δρόμο για την πραγματοποίηση των στόχων σου, είναι υπαρκτή.
Το θαύμα των Χριστουγέννων είναι για μένα το να δίνουμε στους άλλους την αγάπη μας απλόχερα, καθημερινά και όχι με το σταγονόμετρο και μια στο τόσο.Λίγο φως.. και θα γίνει το σκοτάδι ουρανός!
..όπως λέει κ το τραγούδι!

8 σχόλια:

Dreamy Cloud είπε...

Σημασία έχει να μπορείς να προχωράς. Την στιγμή που μας συμβαίνει κάτι άσχημο μας φαίνονται όλα βουνό. Ακόμα κι αν είναι έτσι πότε μην το βάζεις κάτω. Με το να πιάνεσαι απο κάπου όλα αλλάζουν..

Καλη σου μέρα. Φιλιά πολλά!

Mistirios είπε...

Για να σε γεμίσω με τη γνωστή ... αισιοδοξία μου αν έχεις πιάσει πάτο κάποια στιγμή μόνο προς τα πάνω μπορείς να πας...

Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι 9/10 η συστηματική δουλειά (σχέδιο + επιμονή + υπομονή) για την επίτευξη των στόχων αποδίδει.

ώρα του τέλους είπε...

Σημασία σε όλα αυτά είναι να κοιτάς μπροστά να έχεις υγεία και να χαίρεσαι κάθε στιγμή της ζωής σου!!

jk in your life είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΑΓΑΠΗ.ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ.

panikos kai fovera είπε...

εξάλλου όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ αποκλείεται να μην το αποκτήσεις...
χαμογέλα λοιπόν !!!

Από μικρό κι από τρελό είπε...

@ panikos kai fovera: 2 αρνήσεις κάνουν μια κατάφαση έχω μαθει!!!


σε ευχαριστώ!


σματς!

panos είπε...

Οταν έχεις χάσει και την αγάπη του δικού σου ανθρώπου την εκτίμησή του,οταν εχεις χάσει την δουλειά σου, όταν δεν βλέπεις την παραμικρή ελπίδα να ορθοποδήσεις κι όταν όλοι κι όλα σε σπρώχνουν πιο κάτω,τότε ούτε γιορτές κοιτάς ούτε κι αν είναι χριστούγεννα, ούτε τα παιδιά σου κοιτάς αν τελικά βιώσουν τον πρόωρο χαμό του πατέρα τους.Ισως στο παντοτινό σκοτάδι υπάρχει η απόλυτη ηρεμία της ψυχής, ισως λέω ίσως η φυσική μου παρουσία, σωματική και πνευματική να μην είναι απαραίτητη.Να περνάτε καλά.

Από μικρό κι από τρελό είπε...

@ panos: Νομίζω πως είσαι επιρρεασμένος από τις κακουχίες της ζωής και τα βλέπεις άδικα όλα μαύρα. Η λύση είναι μία: η συνεχής προσπάθεια για το καλύτερο. Το να τα παρατίσεις, είναι η εύκολη λύση.
Η προσπάθεια όμως πάντα φέρνει αποτελέσματα.