Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Έρωτας

Αυτό το μικρό αγγελάκι κάνει πάντα το θαύμα του!

Έρωτας!

Η κινητήριος δύναμη θνητών και αθανάτων.

Ένα βλέμμα, ένα άγγιγμα αρκεί να σταθεί μοιραίο!

Τίποτε δεν είναι τυχαίο και το παιχνίδι συνεχίζεται!


Η γλώσσα του σώματος προδίδει πολλά για το παιχνίδι αυτό!


Διαβάζω εδώ και σας παραθέτω...!



Τι κάνουν οι γυναίκες, που δείχνει ξεκάθαρα ότι ενδιαφέρονται:


* Παίζουν με τα μαλλιά τους. Όχι, δεν είναι νευρικότητα, είναι φλερτ, και ναι, πολλές το κάνουν επίτηδες, για να δείξουν ξεκάθαρα ενδιαφέρον. Είτε το κάνει συνειδητά είτε όχι, είναι πολύ καλό σημάδι.


* Ισιώνουν τα ρούχα, παίζουν με βραχιόλια/ κολιέ/ κοσμήματα που φοράνε εν γένει, σπρώχνουν με το χέρι ή τινάζουν τα μαλλιά προς τα πίσω, ώστε να φανεί ο λαιμός. Το υποσυνείδητο (;) μήνυμα είναι ότι κάτι χαϊδεύει το δέρμα τους –το οποίο αποκαλύπτεται λίγο περισσότερο, για την περίπτωση που δεν το έχετε προσέξει.


* Σταυρώνουν τα πόδια ώστε τα γόνατα να κοιτούν προς το μέρος σας. Το σταυρώνουν, ξεσταυρώνουν και ξανασταυρώνουν τα πόδια γενικώς ξεφεύγει από το απλό φλερτ και περνά σε άλλο στάδιο, οπότε δεν το αναφέρουμε καν: πρώτον ξεφεύγει από το θέμα και δεύτερον όλοι ξέρουμε τι σημαίνει.


* Κουλουριάζονται στην πολυθρόνα ή τον καναπέ, ανεβάζουν τα πόδια στην καρέκλα τους και τα αγκαλιάζουν με τα μπράτσα, κάθονται γενικώς σε στάσεις που τις κάνει να φαίνονται μικρότερες –σε μέγεθος πάντα– και απροστάτευτες. Χρειάζεται να το εξηγήσουμε;



Ενώ οι άντρες:


* (Μη σοκαριστείτε αλλά) βάζουν τους αντίχειρες στις τσέπες του παντελονιού ή πίσω από τη ζώνη, έτσι ώστε οι παλάμες να δείχνουν τα επίμαχα σημεία. Δεν είναι αυτό που νομίζετε, είναι αρχέγονο ένστικτο –και η κίνηση είναι υποσυνείδητη.


* Κάθονται ή στέκονται σε στάση που προσδίδει όγκο στην εικόνα τους –ώμοι και στήθος προς τα έξω, μπράτσα απλωμένα στην πλάτη της καρέκλας ή του καναπέ, ή «ξεκολλημένα» από το σώμα όταν είναι όρθιοι. Το ίδιο ισχύει και για το πρόσωπο, αλλά είναι αρκετά ανεπαίσθητο: ρουθούνια που μετακινούνται ελάχιστα προς τα πλάγια, χείλη που δεν είναι κολλημένα μεταξύ τους –αλλά δεν τα λες και ανοιχτά.


* Φτιάχνουν τα μαλλιά, ισιώνουν τη γραβάτα ή το γιακά του πουκάμισου, στρώνουν τα ρούχα. Αυτά κατά προτίμηση πριν ξεκινήσουν να μιλάνε μαζί σας, ή λίγο ασυναίσθητα, αλλιώς δε θα τα θεωρούσαμε ακριβώς καλό σημάδι –εξαρτάται, βέβαια, πάντα και από την άποψή σας για τους νάρκισσους.





Οι ήχοι του Love is in the air είναι ότι πιο ταιριαστό θα μπορούσα να βάλω!!!



5 σχόλια:

Manolog3 είπε...

Εγω δηλαδη ειμαι τελειως ατσουμπαλος στον ερωτα που απλα χαμογελαω χωρις να φτιαχνω τα ρουχα μου, τα μαλλια μου κλπ!!

Αυτο με τους αντιχειρες και τις τσεπες δεν μπορω να το κανω, δεν με βολευει καθολου.

Καλα απο ογκο δεν μπορω να πω... 75 ολοκληρα κιλα με εναν φοβερο κοιλιακο...ο οποιος εγινε με ιδρωτα πανω απο σουβλακια, μπυρες ξυδια και ολα τα καλουδια!! :P

Τωρα δεν ξερω.. και εκεινη απλα χαμογελασε οταν με ειδε, με αγκαλιασε σφυχτα, φιληθηκαμε στο στομα και μετα φυγαμε... ή μπορει και να ειμαστε ακομα εκει και να χαζευουμε ο ενας τον αλλον!!

Επισης δες και αυτο το link απο μια παλια αναρτηση του φιλου Fusmoker για τον ερωτα!!

Καλησπερα μικρο τρελο!! :))

ΦΟΥΛΗ είπε...

τραγουδάρα!!
Ποιο καλά δεν είναι να μην ξέρεις; αλλιώς είσαι προκατειλημμένος-η...
Καλή βδομάδα....

fresco είπε...

χαχαχα!

έρως με οδηγίες χρήσης...pas mal...pas mal...

:-)))

kikop80 είπε...

Γειά σου βρε μικρό τρελό!!!
ΧΕΧΕ!!!
Όντως έτσι συμβαίνει!!!
Πλάκα έχει το "φλέρτ"!
:-))

Dimitris είπε...

Ωραίο ποστάκι!Ενδιαφέρον.

Όλα αυτά π λες όντως ισχύουν...ειδικά για τις γυναίκες.Για τον άντρα είχα διαβάσει κάπου ότι βάζει κ τα χέρια του στην ζώνη στην στάση του καουμπόι αλά Σάκης :p.Κιτσαρία αλλά μπορεί να το κάνουμε :p

Α!Κ το κομμάτι τέλειο!