Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

At last!

ΗΟ ΗΟ ΗΟ ΗΟ!!!


Η σύνδεσή μου αποκαταστάθηκε, τωρα έχω και τηλέφωνο και ίντερνετ κ μπορώ πλέον να κάνω τις αναρτησουλες μου με περισσή άνεση από το γραφείο μου!!!


Το πνεύμα των χριστουγέννων έχει ήδη αρχίσει να με διακατέχει!


Έπειτα από μια πρόσφατη εξόρμησή μου στα βόρεια κ πιο συγκεκριμένα στο γνωστό κ μη εξαιρεταίο The Mall, άρχισε να μου ανεβαίνει η διάθεση, καθώς το πολυκατάστημα είναι στολισμένο από την κορυφή μέχρι τα νύχια, όπως κ κάθε χρόνο άλλωστε!


Αστεράκια κρέμονται από το ταβάνι, γιρλάντες κοσμούν τις άκρες των δαπέδων κ δεντράκια ξεπετάγονται σε κάθε γωνία του καταστήματος! Χριστουγεννιάτικο πνεύμα κ επιτομή της διακόσμησης!!!



Σήμερα 1η Δεκεμβρίου ημέρα κατά του AIDS και πολλοί συμπλογκίτες έχετε κάνει αναρτήσεις για αυτό το θέμα. Ενδικτικά διάβασα κ σας προτίνω την ανάρτηση της ανυπέρβλητης Sweet and Bitter, καθώς και του αγαπητού Brainwaves, που ως γιατροί σίγουρα έχουν κάτι πιο σπουδαίο να μας πουν πέρα από το ότι η προφύλαξη είναι πάνω από όλα στον έρωτα!

Στους σταθμούς του Μετρό στην Αθήνα μοιράζουν ενημερωτικά φυλλάδια φοιτητές κ φοιτήτριες της Ιατρικής Αθηνών και είναι πρόθυμοι να ενημερώσουν τον κόσμο κ να απαντήσουν σε όποια απορία έχουν πάνω στο θέμα! Προσωπικά τους συγχαίρω!


Και τέλος, χτες το βράδυ λίγο πριν τα μεσάνυχτα ήμουν αυτόπτης μάρτυρας της ανέγερσης του Αθηναϊκού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Συντάγματος!

χιχιχιχι!

Εμ.. τι! Ή είμαι καλικαντζαράκι ή δεν είμαι!!!




Κ Α Λ Ο.. Μ Η Ν Α.. Σ Ε .. Ο Λ Ο Υ Σ !

4 σχόλια:

Skouliki είπε...

aids -> εχω να σας προτεινω την πολυ καληεκθεση ζωγραφικης κι γλυπτικης στο γκαζι σχετικα με την ημερα αυτη

επισης ενω χαιρομαι πολυ και εγω με τα φωτακια οστοσο φετος θα παω Παρισιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και ετσι δεν στολιζωτο σπιτι μουαφου θα λειπω απο 24/12 εως 7/01 αλλα πωπω φωτακια που θα δω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε


καλο μηνα

. είπε...

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα Μικρό και τρελό!

*Κορίνα* είπε...

Ζήλεψα τώρα....
Θα πάω κ εγώ, με έπεισες!
Φιλιά!!

Gianni είπε...

Μου αρέσουν και εμένα οι βόλτες στην στολισμένη πόλη, απλά αυτή την περίοδο, ζω για να δουλεύω...
Ακόμη τρεις βδιμάδες και σταματάω όμως :)