Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Πάνω από όλα ψυχραιμία..

Ωωωωωχ μωρε... τι ψυχραιμία κ βλακείες?

Όταν ο κόσμος καίγεται γύρω μου, εγώ πως μπορώ να κρατήσω την ψυχραιμία μου?

Όταν δν ξέρω πού ψηφίζω και το σύστημα στο ίντερνετ του Υπουργείου Εσωτερικών δεν με βρίσκει, τι να κάνω? Μετά μου λένε η αποχή δν είναι σωστό πράγμα... Αμα δν ξέρω που να ψηφίσω, πως θα πάω χρυσή μου? Όπου να'ναι, έτσι ξεκάρφωτη, "Γεια σας, ήρθα να ψηφίσω"?

Κι έχω και τους βλάκες τους γείτονες, που προσπαθούν να σου επιβάλλουν ότι μπούρδα καθίσει στο μυαλό τους. Ποιος λογικός άνθρωπος θα έπαιρνε για παρέα του μια Μάινα(το πουλί εννοώ)? Το πλέον αφύσικο στην ιστορία είναι ότι αυτός ο άνθρωπος υπάρχει, είναι γείτονάς μου και πήρε μια μάινα για να του κάνει παρέα τις ώρες που δν δουλεύει, δλδ το βράδυ μόνο, και όλο το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα που έλειπε την είχε έξω στο μπαλκόνι να κράζει κ να ενοχλεί όλους εμάς.

Όπως έλεγα κ σε μια προηγούμενη ανάρτησή μου η φύση του ανθρώπου είναι αλλώκοτη....



Η εξεταστική μου κλείνει το μάτι από μακρυά κι εγώ της λέω Μολών Λαβέ! Δεν ξέρω ποια από τις δυο μας θα νικήσει. Αυτό όμως που θέλω είναι να νικήσω εγώ με μέσο όρο αυτή τη φορά πάρα πολύ υψηλό!!!


Το Μικρό Τρελό (κι ακόμα άνεργο!) επανήλθε με πολλή φόρα κ πολλή όρεξη!!!


Stay tuned!


ΥΓ: Παιδιά έχω φοβερό πρόβλημα: κατά λάθος πάτησα στο ίδιο μου το ιστολόγιο την "Επισήμανση Ιστολογίου" και τώρα κάθε φορά που μπαίνω μου έχει μια μικρή κόκκινη σημαιούλα κ την επιλογή "Αναίρεση Επισήμανσης", την οποία όμως όλο την πατάω κι όλο εκεί είναι.... Να ανησυχήσω? Μετά από πόσες επισημάνσεις το μπλογκ μου θεωρείται ακατάλληλο? Πως μπορώ να το αναιρέσω εντελώς αυτό που καταλάθος έκανα?
(Όχι τπτ άλλο... να περιείχε κ κάτι ακατάλληλο βρε παιδί μου.. να λέγα "και καλά του έκανα!" :P )

11 σχόλια:

Manolog3 είπε...

Καλη εξεταστικη να εχεις... μη μασας θα σκισεις!!! :))

ένας είπε...

να ευχηθώ καλά μπάνια?
έτσι κι αλλιώς η εξεταστική θα τελειώσει...

Εξύμνoς είπε...

Μικρο τρελο και ανεργο!!!!! Χαχαχαχα καλο!!!

Γιατι δεν πηρε μια κουκουβαγια αφου την θελει να του κανει παρεα το βραδυ??

Εξεταστικη?? Λες ε...?

korinoskilo είπε...

αφου εχεις και φορα και ορεξη ...... ολα καλα :)))))


την καλημερα μου :)

Κράμα είπε...

Καλή επιτυχία στην εξεταστική σου. Αν θες τη γνωμη μου παρατα την αναζητηση του που ψηφίζεις και στρώσου να διαβάσεις, να πάρεις το πτυχίο και να προσπαθήσεις να βγεις απο τη κατηγορία "άνεργος/η". Μπορεί και να μη βγεις, αλλά θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες σαν πτυχιούχος.
Όσο για τη μαινα....σε καταλαβαίνω απόλυτα. Πολυ φασαρία.

dsquared είπε...

Αυτο το ανεργο... απολαυσετο οσο κρατησει, μετα δεν θα εχεις χρονο ουτε για πιπι.
din

kikop80 είπε...

Ναι καλά!
Μπορεί να μην έφραφς πονηρά αλλά είναι γνωστό πως σκεφτόσουν πονηρά και από τις τύψεις πάτησες το κουμπί και όχι κατα λάθος!!!!
ΧΕ! Σε κατάλαβα εγώ αμ, τι?

Καλή εξεταστική με επιτυχία και καλή ξεκούραση έπειτα!
Και ξανακαλώσεπέστρεψες!!!!
ΧΙΧΙ!!!
Υπομονή!!!!

avraoneirou είπε...

χιχι....πολύ γέλιο έριξα με την μάινα....

όσο για την εξεταστική μην αγχώνεσαι...όλα καλά θα πάνε...κι εγώ στην ίδια φάση είμαι...ασε που ακόμη δεν έχω αξιωθεί να πάρω όλα τα βιβλία....αστα πίκρα....πάει το μισό καλοκαιράκι!!!

φιλάκια πολλά!! :)

mahler76 είπε...

μπά όχι βγαίνει η επισήμανση και βλέπω έχει βγεί και απο σένα. άλλωστε τα ακατάλληλα τα απαγορευμένα είναι τα πιο καλά ιστολόγια.

Από μικρό κι από τρελό είπε...

@ mahler: καλο αυτό. παρολαυτα ο χαρακτηρισμός σου "καλά ιστολόγια" με προβλημάτισε. Δν θεωρώ καλά ιστολόγια μόνο όσα χτυπάνε κόκκινο στην επισκεψιμότητα. Κάθε ιστολόγιο είναι αξιόλογο γτ είναι έκφραση του συγγραφέα του. Δν πιστεύω πως ο χαρακτηρισμός καλό ή κακό είναι εύστοχος.

mahler76 είπε...

@Από μικρό κι από τρελό
παρεξήγησες εντελώς αυτό που είπα άλλα είναι αργά τώρα για να γράψω διευκρίνηση. Θα επανέλθω αύριο.