Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Προσωπική Καταγγελία

.

Δεν ξέρω αν αυτό που θα πω ονομάζεται γκρίζα ή οποιουδήποτε άλλου χρώματος διαφήμιση, αλλα απασχολεί κι εμένα κ τους φίλους μου πολύ τον τελευταίο καιρό.

Για να μπω στο ψαχνό, πολλοί γνωστοί, φίλοι, (πρώην) συνάδελφοι και συμφοιτητές μου έχουν είτε ως κύριο, είτε ως "δεύτερο" αριθμό τηλεφώνου ένα What'sUp της Cosmote.

Όλοι μας το επιλέξαμε διότι η εν λόγω εταιρεία κινητής τηλεφωνίας είχε μια πολύ καλή προσφορά όσον αφορά την ομολία μεταξύ των συνδρομητών της. Οπότε και βρεθήκαμε να αγοράζουμε με 5€ το πακέτο ομιλίας των 600' κάθε μήνα.

Με τον καιρό έβγαλε κι άλλη καλύτερη προσφορά για 1000' το μήνα απλά κ μόνο ανανεώνοντας το υπόλοιπο της κάρτας σου απο 3€ κ πάνω. Επίσεις πολύ καλή προσφορά πιστεύω, που προσέλκυσε πολύ περισσότερο και καινούριο κόσμο.


Τον τελευταίο καιρό όμως το κακό έχει παραγίνει. Πλέον για να πραγματοποιήσουμε μια κλήση πρέπει να προσπαθήσουμε πάνω απο 3 με 4 φορές κι αυτό γιατί το δίκτυο, όντας κατειλλημένο, μας απορρίπτει την κλήση κ χρειάζεται να ξανακαλέσουμε.

Συνεπώς το δίκτυό της πλέον δν τραβάει το πλήθος των συνδρομητών που υπάρχουν και η προώθηση της κλησης είναι συχνά ανέφικτη.




Με ποια δικαιολογία λοιπόν θα απολογηθεί η συγκεκριμένη εταιρία για την αδυναμία της να παρέχει υπηρεσίες στους συνδρομητές της?


Εμείς ως συνδρομητές κ πελάτες της τι πρέπει να κάνουμε?




Και στην τελική, όπως πολύ σωστά τόνισε ένας πολύ καλός μου φίλος κ κατοχος What'sUp, αφου κυρία μου δεν αντέχεις τόσους πολλούς συνδρομητές στο υπάρχον δίκτυό σου, κόψε πια τις διαφημίσεις που μας έχεις φλομώσει, ωστε να πάψουν να μπαίνουν κι άλλοι πελάτες, γιατί στο τέλος θα χάσεις κ τους ήδη υπάρχοντες.

.

4 σχόλια:

kat. είπε...

πάρα πολύ σωστό είναι αυτό που λες!
και εγώ "είχα" whats up για να μιλάω με δυο κολλητούς μου. στην αρχή που τους τηλεφωνούσα και δεν τους έπιανα ποτέ μου έλεγαν πως φταίει το κινητό μου, στην πορεία όμως το καταλάβαμε..
βαρέθηκα..
τα 20 παραπάνω ευρώ τον μήνα θα με σώσουν; όχι!

Εξύμνoς είπε...

ηθελα καιρο να κανω ενα τετοιο ποστακι... η κατασταση ειναι τουλαχιστον εκνευριστικη!!!

seniorita είπε...

θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!
κι εγώ ως χρήστρια what's up..ας ελπίσουμε ότι θα λυθεί το θέμα!

tsop είπε...

Καλώς σε βρήκα μικρό και τρελό!! Να σου πω, εγώ βόδ-αφών έχω και έχω μπει σε ένα πρόγραμμα όπου χωρίς να μιλάω πληρώνω κάθε μέρα 0.35 έουρος...Βλακεία μας εξυπνάδα μας, μας έχουν μπλέξει οι κουνιστές εταιρείες στα δίχτυα τους...

Τσάο!!