Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Μια σύγχρονη Carey Bradshaw στην Αθήνα!

Κάτω από το φως της περίπου πανσελήνου, στην καρδιά της Αθήνας, με θέα τα αστέρια, την Ακρόπολη και περιτριγυρισμένοι από πολυσύχναστες οδούς, ακόμα κ μετά τα μεσάνυχτα, πέρασα χτες μια βραδιά με πολύ glam!!!


Σε ένα πανέμορφο μέρος με τοίχους από πραγματικά δέντρα κ πολλά φυτά, σαν να ήσουν σε ένα κήπο, είπα χτες το βράδυ να διασκεδάσω μαζί με φίλους κ γνωστούς! Το ξημέρωμα με βρήκε σαν να παίζω κι εγώ στο Sex and The City, πίνοντας cosmopolitan κ διασκεδάζοντας με ήχους mainstream κυρίως, με μια δόση latin!

Μαζί μας όμως ήταν κι αλλοι πολλοί ηθοποιοί κ καλλιτέχνες και ζευγαράκια πολύυυυ γνωστάαα!!! χιχιχιχι! Δεν θα αποκαλύψω το goship της χθεσινης βραδιάς όμως από εδώ! Δεν θα ήθελα να τους κάνω ρεζίλι τους ανθρώπους! Ας έχουνε τις προσωπικές τους στιγμές κ αυτοί οι καημένοι κ κατατρεγμένοι από τους δημοσιογράφους!



Το μόνο που έχω να θέσω είναι μια απορία που μου δημιουργήθηκε...




Μπορεί η πανσέληνος να μας επηρεάζει τόσο ώστε να δείχνουμε έναν άλλον εαυτο, κάτι διαφορετικό από αυτό που πραγματικά είμαστε ή τουλάχιστον δείχνουμε όλες τις υπόλοιπες ημέρες? Ή μηπως είναι μια φτηνή δικαιολογία για να συγκαλύψουμε συμπεριφορές του χαρακτήρα μας, που ειναι πέρα για πέρα δικιές μας και όχι αποτέλεσμα κ επιρροή κάποιου αστρικού φαινομένου???

4 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΟΝΗΡΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΚΑΤΙ;ΠΕΡΑΣΕΣ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΠ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

Εξύμνoς είπε...

1) Εσενα glam να σου δωσουν και σου παιρνουν την ψυχη!!!

2) Μην τα δημοσιευσεις εδω τα των ηθοποιων... Πες τα στον Giorgio να τα ανεβασει στο δικο του που ειναι και το θεμα του!!!

3)Η πανσελινος σε επηρρεαζει αν το ξερεις οτι εχει πανσεληνο (αν δεν το εχεις καταλαβει δεν σε επηρρεαζει καθολου) και μονο στην περιπτωση που εισαι συναισθηματικο ατομο... νομιζω... Εμενα σπανιως...

korinoskilo είπε...

μας επιρεαζει η πανσελινος θελοντας και μη ...... αλλα οχι σε σημειο να βγαζουμε αλλον εαυτο....
αυτο ειναι δικαιολογια οπως ειπες...
ο αλλος εαυτος μας ειναι και αυτος δικος μας... :))

καλησπερες

Dimitris είπε...

Θες επιστημονική απάντηση;Λόγω των βαρυτικών περιέλξεων κατά την διάρκεια της πανσελήνου δεχόμαστε μεγαλύτερες βαρυτικές δυνάμεις.Σε αυτό οφείλονται και αρκετές παλίρροιες όπως και διάφορα γεωλογικά φαινόμενα.Τώρα για τα έμβυα όντα υπάρχουν ενδείξεις ότι και αυτά επηρεάζονται.Έχω διαβάσει για σκύλους που πριν από σεισμούς και καταιγίδες κλαίνε.Οπότε πολύ πιθανό να μας επηρεάζει η πανσέληνος αυτή καθ αυτή.Τώρα σίγουρα υπάρχει και το θέμα της ανθυποβολής που μας κάνει να πιστεύουμε πράγματα στερεοτυπικά.Ελπίζω να σε κάλυψα!