Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Γυναικεία ρούχα σε κλάμπ... πφφφφ!


Βράδυ Παρασκευής και όλη η τρελοπαρεα από το Πανεπιστήμιο μαζευτηκαμε για να γιορτάσουμε μαζί με τις εορτάζουσες κ τους εορταζούμενούς συμφοιτητές μας σε πολύ γνωστο κλαμπ της παραλιακής!

Εκεί λοιπόν το τι είδαν τα ματάκια μου δεν περιγράφεται! Τελικά καλά λένε οτι πολλές γυναίκες δν έχουν γούστο κ είναι εντελώς κ τελείως fashion victims.. Δν θα σας περιγράψω ό,τι είδα από την πρώτη έως την τελευταία κοπέλα, διότι θα γράφω κ θα γράφω μέχρι το επόμενο καλοκαίρι!

Κατα κύριο λόγο όμως αυτό που μου έκανε μεγαλυτερη εντύπωση είναι ότι οι περισσότερες επέλεξαν φορέματα... υπερβολικά κοντά κ μπλουζάκια υπερβολικά αποκαλυπτικά.


Δεν ξέρω για όλους εσάς, εγώ ίσως είμαι πιο σοβαρή κ υποστηρίζω περισσότερο τη chic ενδυμασία από οποιαδήποτε άλλη, αλλά αυτό ήταν στο επίπεδο του "αίσχους" γμτ....!

Τι να πω..... δν ξέρω!


Πάντως πέρασα καταπληκτικά, διότι η παρέα που με συνόδευε ήταν πολύ ανεβασμένη!!!






ΥΓ:Εαν καταλάβατε σε ποιο κλαμπ πήγαμε απο τη φωτό, τότε έχω να σας πω πως εαν πάτε, να ζητήσετε τραπέζι δίπλα στην πισίνα κ όχι μέσα γιατί δν λέει!

8 σχόλια:

Dreamy Cloud είπε...

Πόσο δίκιο έχεις... Έχουμε ξεφύγει! Ωραίο το τραγουδάκι. Φιλάκια πολλά!!

dsquared είπε...

Αν και δεν ειμαι λατρης τον μεγαλων club, φετος πηγα στο Ακρωτηρι, στο Island και στο El Pecado. Διαπιστωσα οτι αντρες-γυναικες στην πλειοψηφια ηταν κιτς. Εκτος του οτι σχεδον ολες φοραγαν σορτσακι με ψηλοτακουνα. ΕΙχαν ριξει πανω τους απο κοσμημα την Αρτα, τα Γιαννενα και τα περιχωρα. Οι δε αντρες φοραγαν μπλουζες με ντεκολτε! Ημαρτον!
Παιδια αφηστε το δεν το εχετε με το styl στην Ελλαδα οσα Vogue και Marie-Clair ki an ξεφυλλισετε.
din

korinoskilo είπε...

σημασια εχει οτι περασατε καλα :)))

@ντινα .... χαχαχαχαχαχαχα ολα τα λεφτα το σχολιο σου

εγω δεν παω σε τετοια κλαμπ .... πολυ δηθεν μαζευτε

καλημερα

Από μικρό κι από τρελό είπε...

@ Dreamy Cloud: ωρε που πάμε!!! συμφωνώ.. έχουμε ξεφύγει ολίγον τι.....! Χαίρομαι που σου άρεσε το τραγουδάκι! Είναι πολύ αγαπημένο μου κ άκρως καλοκαιρινό!!!




@ dsquared: Τελεια όλα τα κλαμπς που ανέφερες! Εχω σκοπό να πάω σε αυτά κ σε ότι άλλο κυκλοφορεί παραλιακά και μη! Αυτό το κιτς που λες ήταν που με ώθησε να κάνω την αναρτηση αυτή.. και δν έχεις άδικο όταν λες οτι και οι άντρες είναι λίγο ήμαρτον στο κλαμποντύσιμο...!
Πάντως αυτό το τελευταίο ότι εδώ στην Ελλάδα δν το έχουμε με το ντύσιμο.. ε.. εντάξει μπορούμε απλά να μην το γενικεύσουμε, διότι έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες ιέριες του στυλ, μεταξύ αυτών κι εμένα!!!! :Ρ χιχιχι!




@ korinoskilo: Δεν το συζητώ το πως περάσαμε! ήταν όμορφα κ είχε κ πολύ καλή μουσική πράγμα που ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη διάθεση!!!



σματς κ σμουτς σε όοοολες!!!!

Sweet and bitter είπε...

αχ βρε! γιατί δεν έβγαλες φωτογραφίες να τις στείλεις στο Fashion Police Greece και να τους κράξει όλη η μπλογκόσφαιρα;

Αυτό που λέει η din για το σορτσάκι και τα ψηλοτάκουνα, το βλέπω πολύ συχνά τελευταία. Άκουσαν όλα τα σούργελα ότι αυτό θα φορεθεί φέτος και πήγαν και αγόρασαν σορτς! Μα έλεος!

Μουτς!

dsquared είπε...

Οχι να μην πας στην παραλιακη, μακρια, φτου κακα, τζιζζζζζζζ

Η πλειοψηφια των Αθηναιων ειναι κιτς, σιγουρα υπαρχουν εξαιρεσεις.

din

Dimitris είπε...

Υπερβάλει το τρελλό λίγο...Ρε τρελλό γιατί λες ότι υπήρχαν πολλά fashion victims?Εγώ δεν είδα πολλά από την άλλη,είδα καλοκαιρινή διάθεση και στα ρούχα.Εγώ δεν θα τους έλεγα κιτς,είναι βαρύς χαρακτηρισμός,ίσα ίσα είδα πολλές κοπέλες να έχουν ντυθεί πολύ θυληκά.Αυτό που μου κανε εντύπωση ήταν ο μιμιτισμός,το ότι αντέγραφε η μια την άλλη.Και οκ δεν πας σε mainstream μαγαζί φορώντας ταγερ που θεωρείται "μη κιτς",κάθε μαγαζί έχει και ανάλογo dress code.Η παρέα όπως είπε ανεβασμένη και μια χαρα ντυμένη!

dsquared είπε...

Ο μιμιτισμος ειναι ενδειξη ελλειψης γουστου.
din