Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Καινούρια εβδομάδα!

Μικρά νεάκια!!!


15 σήμερα ο μήνας: Είμαστε στην μέση του Μαρτίου, αλλά στις αρχές των ανατιμήσεων! Αυξήθηκε ο ΦΠΑ, τείνει να αυξηθεί και το επίπεδο των τιμών. Κύματα ανατιμήσεων σε προϊόντα και υπηρεσίες αναμένονται! Να δω που θα πάει το δεύτερο τρίμηνο ο πληθωρισμός!


Άκουσα πως σήμερα στην Κίνα (ή στην Ιαπωνία, θα σας γελάσω!) γιορτάζουν την ημέρα του Πέους. Αυτή η Ελληνική Κυβέρνηση πάντα με εκπλήσσει με τις φοβερές επιλογές της! Πως τα καταφέρατε βρε και συνδέσατε την ημέρα του Πέους με την ημέρα των αυξήσεων??? Είσαστε μανούλες σε αυτά!!!!


Διαβάζω και για ωραίες επενδύσεις! Αναμενόμενο φυσικά θα φανεί αυτό για όσους ασχολούνται με το θέμα! Νέες επενδύσεις αρχίζουν να γίνονται από Game Developers στο iPhone. Πολύ κερδοφόρα τη βρίσκω την κίνησή τους αυτή!

"Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας AppleInsider, το επόμενο μεγάλο update στο λειτουργικό του δημοφιλούς κινητού που θα κάνει την εμφάνισή του μέσα στο καλοκαίρι και θα συνοδεύσει την επόμενη έκδοση, θα φέρει αρκετές αλλαγές."
Μια από αυτές τις αλλαγές πιθανά να είναι και το multitasking, μιας και δεν υφίσταται τέτοιου είδους εφαρμογή αυτή τη στιγμή στο iPhone.
(πηγή: εδώ!)


Για δικά μου νέα... τι να πω... τον τελευταίο καιρό δεν πολυκυκλοφορώ (το βλέπω εγώ! θα με φάει από τώρα το διάβασμα για την εξεταστική!) και ενώ έχω επιθυμία να βγω, δεν ξέρω που να πάω!!! Αν έχετε καμιά καλή ιδέα για βραδινή έξοδο (κλαμπ, μπαρ, ρεμπετάδικο, ταβέρνα, χασαποταβέρνα κ.λ.π.) ρίξτε την σας παρακαλώ, μπας κ δω φως στην άκρη του τούνελ!!!

8 σχόλια:

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Τι ιδέα να ρίξω για έξω. Λεφτά δεν έχουμε, ραπανάκια για την όρεξη, που λένε! Καλή βδομάδα μικρό και τρελό!

Manolog3 είπε...

Ιδεες για εξοδο πολλες. Βγες με την παρεα σου στους δρομους και οπου σου αρεσει μπες... μετα βγες και πηγαινε αλλου κοκ!! :P

Την αυξηση του ΦΠΑ την καταλαβα αμεσως.. 2€ πηγε το σουβλακι!! Εε οχι..

mistiriO/S είπε...

Στην Ελλάδα την συγκεκριμένη ημέρα την γιορτάζουμε ... καθημερινά.

Δες την τελευταία μου ανάρτηση, ίσως σου αρέσει το στέκι μου.

DRN 06 είπε...

Ψηφίζω Ταβέρνα, άφθονο κρασί, παρέα, φαγητό...
Η καλύτερη φάση!

Miss Pink είπε...

ααα... πολλές πληροφορίες και με άγχωσες.. :ΡΡΡ
χμμ..
που να πας ε??
θέατρο, bowling, karaoke, ταβέρνα, παγκάκι (με σπόρια εννοείται), βόλτα σε παραλία (αν υπάρχει κάπου κοντά), σινεμά, σε κινέζικο-αραβικό-παταγονιακό (σε κάτι διαφορετικό τελος πάντων), σε μίνι γκολφ, σε ηλεκτρονικά, σε καφέ με επιτραπέζια, εθελόντρια σε δεντροφύτευση, σε σεμινάρια κεραμικής, κεντιτικής, ζωγραφικής, μαγειρικής (και ότι αλλό προσφέρει ο κοντινότερος σου δήμος)... ουφ..
κι άλλα???
αν θές κι άλλα σε απειλώ πως θα σου πω :ΡΡΡΡ
σμουτς...
(για την ημέρα του πέους δεν σχολίασα έτσι??? Κυρία!!! :Ρ)

fresco είπε...

21%...

αυτό πόνεσε...:-Ρ

φιλιά;-)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ :)))

Από μικρό κι από τρελό είπε...

@ Gi Gaga Kouni Beli: ραπανάκια για τη δίαιτα που κάνω θες να πεις!!! χιχιχι!




@ Manolog: αααχ δεν ειμαστε σε νησί βρε! Στην Αθήνα δεν είναι κ πολύ εύκολα αυτά! 2€ το πληρώνεις μετά την αύξηση του ΦΠΑ??? Εγώ το πλήρωνα 2.20 πριν αυξηθεί! Πες μου από που τα παίρνεις να έρχομαι να παίρνω κ εγώ!!!



@ Mistirios: δεν έχεις άδικο......



@ Dreamon:Μέσα!!! Κρασί! Αχ πόσο μου έχει λείψει η τσίκνα της ταβέρνας!!!



@ Miss Pink: αστείρευτη πηγή πληροφοριών είσαι! Άσχετο.. λατρεύω το κινέζικοοο!!!! Θα πάω να φάω την άλλη βδομάδα το αποφάσισα!



@ fresco: χιχιιχι! είναι ωραίος αριθμός το 21 πάντως!!!!!! χιχιχι!!!



@ JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS: επίσης!!!!!




σματςςςςςςς σε όλους!!!!!!