Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Παγωτόοοο!!!



Τις τελευταίες μέρες τρέφομαι αποκλειστικά και μόνο με παγωτό!


Δεν το θέλω! Αλήθεια λέω! Δεν το επιδιώκω καν! Μόνο του έρχεται!!!






Το πρωί στη δουλειά πρωί πρωί ο καθένας μας φέρνει το πρωινό του στο γραφείο. Τώρα τελευταία όμως μια φράση ακούγεται και μόνο: "Ει ψιτ Μικρόοο έλα μέσα που έχω φέρει γλυκά για τη γιορτή/γεννέθλια/το γιο μου που έβγαλε 19000 μορια στις πανελλήνιες/τις πωλήσεις που
ανεβαίνουν κλπ κλπ!"






Κι όλο εύχομαι από μέσα μου να είναι ένα γλυκό που δεν το τρώω! Oups! Problem! Δεν έχει εφευρεθεί το γλυκό που δεν το τρώω!!!!!!!


Και τι γλυκό είναι λοιπόν? ..τι άλλο! ΠΑΓΩΤΙΝΙΑ! Πάνω στα οποία έχουν πέσει με τα μούτρα όλοι οι συνάδελφοι και δυστυχώς μου αφήνουν πάντα κι εμένα για να φάω!




Το μεσημέρι στο σπίτι δικαιολογία του τύπου "το φαί θα αργήσει.. φάε ένα παγωτίνι για να σου κόψει την πείνα μέχρι να ετοιμαστεί!" ΟΚ! κάπου εδώ τα σημάδια είναι εμφανή.. τα παγωτίνια με καταδιώκουν!




Το απόγευμα στο μάθημα η καλή μου η καθηγήτρια: " αααα δν ακούω κουβέντα θα σου δώσω να δοκιμάσεις το πιο ωραίο που έχεις φάει ποτέ στη ζωή σου!!!".

Μην είναι κεφτές?
Μην είναι σουβλάκι?
Μην είναι έστω ένα καρπούζι ένα φρούτο, κάτι!?


Όοοοχι!!!! Είναι παγωτίνια! Και πλέον εδώ οι υποψίες μου επιβεβαιώνονται! Τα παγωτίνια έχουν συνωμοτήσει να μου χαλάσουν τη δίαιτά μου! Έχουν φτιάξει κίνημα εναντίων μου και έχουν βάλει κατασκόπους σε όλα τα ελληνικά σπίτια!




Γι'αυτό σας λέω φίλοι μου... φυλαχτείτε!!!


Εμένα μπορεί να με πιάσαν όμηρο, αλλά εσείς μπορεί να τη γλυτώσετε!




4 σχόλια:

Miss Pink είπε...

ααααααααααα
πιάστε μεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Κρατάτε με ορμάωωωωωωωω!

kikop80 είπε...

Ειναι παντού τριγύρω μας!!!
Προσοχή!
Σας παρακολουθούν απ' την κατάψυξη...
:-D

xristiana xristodoulou είπε...

xa xa κι εγώ στο ίδιο κλαμπ είμαι!
Πραγματικά, εδώ και μια εβδομάδα τρέφομαι με παγωτά! και ξέρεις... δεν μου φτάνουν τα παγωτίνια... προχθές πήρα ενα 4*4 και την Τετάρτη έκανα την τρελή αμαρτία... στην πλατεία εξαρχείων.... ένα σπεσιαλ σε ενα μπολ μεγάλο, σαν κατσαρόλα... και το έφαγα όλο!
όσο για τη δίαιτα... ευτυχώς έχω καλό γονίδιο!
φιλιά!