Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Σημερινά μπαγιάτικα Τρελά Νέα.


Όοοοχι δν θα το κάνω εγώ το μπλογκάκι μου wanna be Τρωκτικό και τέτοιες βλακείες, αλλά πραγματικά έχω μείνει κάγκελο με τα όσα ακούω τις τελευταίες μέρες και θέλω να μοιραστώ τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μου!


Θα αφιερώσω 2 με 3 προτάσεις στην κάθε είδηση.


1) Τι γίνεται πια με αυτά τα αλλαξοκωλιάσματα στα κανάλια??? Για σοβαρευτείτε και δείτε τι γίνεται γύρω σας, που άνθρωποι πεινάνε (μιλώ για Έλληνες και όχι για κατοίκους τρίτων χωρών).


2) Love Parade σου λέει μετά! Αν δεν ήταν μάζωξη αγάπης και ήταν μίσους τι θα γινόταν ακριβώς???? Το μακελειό της Σμύρνης????


3) Οκ! Το καταλάβαμε! Το νιώθουμε στο πετσί μας! Έρχονται οι βροχούλες σιγά σιγά κ από εδώ για να δροσίσουν την απέραντη κάψα μας!!! Επιτέεεελους!!!


4) ΟΥΡΕΣ!!!! ΚΙΝΗΣΗ!!!! ΝΕΥΡΑ!!!! Η βενζίνη μας έχει κάνει να κρεμόμαστε από τα τέτοια της! Και οι βενζινοπώλες δεν το έχουν καταλάβει, αλλά θα μπορούσαν να ήταν οι πιο ισχυροί άνθρωποι στον κόσμο, λόγω αυτού του γεγονότος!


5) Ξεκινήσαμε και με τις φωτιές του καλοκαιριού! Αυτή η φράση "η φωτιά είναι υπό έλεγχο" εμένα εδώ μου κάθεται. Τι δλδ? Πριν γίνει δεν μπορούσατε να λέτε "η περιοχή είναι υπό έλεγχο" ωστε να μην ξεσπάσει φωτιά εκεί? Τώρα θυμηθήκατε να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας?????


6) Αεροδρόμια ώρα μηδέν. Λευκή απεργία και ξερό ψωμί. Τι να πρωτοπώ! Τι να πρωτοσχολιάσω!


7) Το count down ξεκίνησε!!! Ζω για τη μέρα που θα είμαι σε άδεια!!! Γλυκό μου Αιγαίο σου έρχομαι αγριεμένη για τρελές βουτιές!!!



1 σχόλιο:

kikop80 είπε...

Καλές και τρελές διακοπές μικροτρελό!!!
Ρίξε μπόλικες βουτιές και απλωτές!
ΚΑλή ξεκούραδηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!
:-)))