Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Γράμμα χωρισμού!

Αγαπημένε μου,

Αν δε το κατάλαβες, έφυγα. Τα πράγματά μου τα πήρα. Τα πράγματά σου τα έκαψα. Ελπίζω η φωτιά να μην εξαπλώθηκε στο διαμέρισμα της μάνας σου, αν και δεν κατάφερα να βρω έναν ικανοποιητικό λόγο γιατί να μην το κάνει. Ακόμα, λυπάμαι -ειλικρινά- που πασάλειψα τον Ρόμπιν με κόπρανα και φελιζόλ. Είχα πιεί. Σου άφησα πάντως μερικά ρούχα να φορέσεις, αν και καταλαβαίνω ότι θα δυσκολευτείς να τα βγάλεις από την λεκάνη. Συγνώμη. Τα βιβλία σου τα έδωσα για ανακύκλωση. Τα CD ήταν τόσο άθλια που αποφάσισα να τα αφήσω. Τα βινύλια τα χαράκωσα, αλλά, έτσι κι αλλιώς δεν έχεις πλέον πικάπ. Μετά τον τελευταίο μας τσακωμό σκέφτηκα σοβαρά την σχέση μας και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είσαι μεγάλος μ@λ@κας. Έχεις την ευγένεια, την λεπτότητα, την εξυπνάδα και την ευαισθησία ενός πλάσματος που η μοίρα αποφάσισε ότι μπορεί να επιζήσει και χωρίς αυτά. Φυσικά αυτά λένε κάτι και για μένα που έμεινα μαζί σου τους τελευταίους 2 μήνες: Ότι έμενα με ένα μ@λ@κα. Τουλάχιστον το ... τους τελευταίους μήνες ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό. Σε αυτό βoήθησαν οι φίλοι σου. Μην στεναχωριέσαι, θέλω να ξέρεις ότι ο κόσμος είναι γεμάτος από ηλίθιες τσούλες, ικανές να αντέξουν έναν μ@λ@κα σαν κι εσένα. Αρκεί να είσαι ο εαυτός σου. Σαφέστατα αντίο..

PS 1. Ελπίζω να τρως ακόμα τα νύχια σου. Πότισα το γράμμα με ούρα που πήρα απ’το νοσοκομείο. Μην ανησυχείς, η σύφιλη θεραπεύεται. Το ίδιο και οι μύκητες.

PS 2. Όχι όμως και η ηπατίτιδα C.

PS 3. Σε περίπτωση που θα θελήσεις να κάνεις κάτι το ρομαντικό, κουτό και ανώφελο, όπως το να ψάξεις να με βρεις, πρέπει να σου πω ότι τα λεφτά που μου άφησες για να πληρώσω το ενοίκιο τα έδωσα σε δύο Γεωργιανούς (πολύ καλά παιδιά)για να σου σπάσουν τα πόδια. Λυπάμαι αλλά είχα μείνει άφραγκη.

PS 4. Η κυρία Τούλα απ'το 3ο με ρώτησε τι συμβαίνει και της είπα ότι σε συνέλαβε η αστυνομία για παιδεραστία. Καλύτερα να σταματήσεις τα ιδιαίτερα στις κόρες της.


Hope the best for you!!! (χνιε χνιε χνιε χνιε!)



αντιγράφω από angela's pinky world

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τραγικό...

αλλά πέθανα στα γέλια!

καλημερααα

Δραπέτης είπε...

Μέχρι ενός σημείου το βρήκα αστείο, αλλά η αναφορά στα ούρα και στις ασθένειες με ξενέρωσαν!

Όπως και να χει ποτέ, μα ΠΟΤΕ μη το δοκιμάσετε στο σπίτι! :ρ

Ανώνυμος είπε...

Είμαι μαζί σου!!!
Όταν έχεις κόπανο, δεν υπάρχει περίπτωση ελβετικού χωρισμού!!!
Χρειάζεται μαφιόζικο μήνυμα - χτύπημα για να ξεμπερδεύεις μια για πάντα...

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Τς, τς, τς κακίες! Τι σου έκανε ο άνθρωπος? (δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά, έτσ?)

Από μικρό κι από τρελό είπε...

@ Coula: χιχιχι!!! ειναι όντως τραγικό! :P


@ Δραπέτης: εεεελα είναι αστείο το πως μπορεί να εκφράσει μια γυναίκα το θυμό και τη δυσαρέσκειά της! Εννοείται αυτο το ποτέ! Αλλά εγώ δεν δίνω κ όρκο......!!!!



@ Ανώνυμος: (ω! πρώτη φορά άνθρωπος χωρίς όνομα/φύλο!) θα υποθέσω ότι είσαι γυναίκα! Και θα συμφωνήσω μαζί σου για την μη ύπαρξη ελβετικού χωρισμού σε περίπτωση ύπαρξης μακάκα! (Για Ιταλιάνα σε κόβω!!!)




@ Gi Gaga Kouni Beli: δεν το παίρνω προσωπικά! Αν και με μεγάλη ευκολία (και ευχαρίστηση θα μπορούσα να ήμουν στη θέση της!!)




σματςςςςςςςςςςςς!

Ανώνυμος είπε...

Η συντάκτρια έχει δει το "Smile" της Lilly Allen πολλές φορές και δυστυχώς το μισό γράμμα είναι αντιγραφή...Καλό όμως, δε λέω.