Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

"Μικρές" συμβουλές!

Μικρές συμβουλές από το Μικρό για έναν πολύ όμορφο χειμώνα!


Τώρα που πια τα κρύα έχουν πιάσει για τα καλά, σας παραθέτω κάποιες δικιές μου μικρές συμβουλές για να είσαστε υγειείς και χαρούμενοι!


1) Για τις γυναίκες κυρίως, να μην ξεχνάτε να ενυδατώνεται τα χείλια σας με ένα λιπ-μπαλμ ενυδατικό, διότι τα ξερά χείλια είναι σύνηθες φαινόμενο της εποχής αυτής!

2) Να μην αφήνετε τα χέρια σας να είναι άγρια. Οταν βγαίνεται έξω να φοράτε πάντα γάντια, για να τα προστατεύετε από το κρύο και έπειτα να βάζεται ενυδατική χεριών, την οποία φυσικά δεν θα τη βγάζετε ποτέ από την τσαντα!

3) Να ντύνεστε πάντα ζεστά, ανάλογα με τον καιρό και να παίρνεται τις προφυλάξεις σας ωστε να μην κρυώσετε.

4) Να μην τρώτε βαριά φαγητά, τηγανιτά και τέτοια... Πλούσια σε βιταμίνες διατροφή είναι ότι πραγματικά χρειάζεστε, διότι έτσι τονώνεται το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

5) Πίνετε πολύ νερό. Το χειμώνα, επειδή δεν κάνει ζέστη η οποία μας ωθεί να διψάμε, ξεχνάμε να πιούμε νερό. Είναι πολύ σημαντικό όμως ανεξαρτήτου εποχής το νερό. Γι'αυτό να έχετε πάντα δίπλα σας ένα μπουκαλάκι για να σας το θυμίζει!



Προς το παρόν αυτά!

Πάλι κυρίως για τις γυναίκες σας προτείνω ένα site το οποίο ένα πρωινό το ξεκοκάλισα, καθότι με ενθουσίασε η θεματολογία του! vita.gr εξερευνήστε το και θα με θυμηθείτε! Λέει πολύ καλές συμβουλές ομορφιάς, διατροφής και ψυχολογίας!

Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι αυτό το άρθρο: 5 πρωτοτύπα κ εύκολα σνακ για βραδινό.
Αυτή την εβδομάδα θα φτιάξω τουλάχιστον 2 από αυτά.


Άκουσα κάτι πολύ όμορφο κ σας το παραθετω...

"The weather outside is fritghful, but your skin can stil be delightful!"

.

4 σχόλια:

Skouliki είπε...

nice
μονο νερο που δεν πινω αλλα ..
χρονια τωρα

φιλακι

gatodiakritikos είπε...

Η αληθεια ειναι οτι το προβλημα με τα ξερα χερια το αντιμετωπιζω κι εγω! Μαλιστα μονο το χειμερινους μηνες! Το κρυο νερο το πρωι στα χερια αλλα και το τσουχτερο κρυο επειδεινονουν τα χερια μου, και οπως καταλαβαινεις η κατασταση χειροτερευε χωρις τη χρηση γαντιων. Μαλιστα εφτανα σε σημειο να μου κανει μικρο πληγες κι να τρεχει και αιμα! Εν ολιγοις πηγα σε δερματολογο μου εγραψε μια αλοιφη τη χρησιμοποιησα, δεν ειδα καποιο τρελο αποτελεσμα, ετσι κατεληξα στην ενυδατικηκρεμα, που κυριολεκτικα το χειμωνα με σωζει! σματς! Καλο βραδι μικρο μου!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ.
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ :)))

anastasia είπε...

εγώ προσπαθώ να βρίσκω εύκολες και καλές λύσεις για την επιδερμίδα μου μιας και δεν εχω πολύ χρόνο στα χέρια μου και είμαι πολύ ευχαριστημένη με την τριπλή φροντίδα της loreal paris. μου δίνει αυτά που χρειάζεται μια εργαζόμενη γυναίκα της πόλης δηλ. ενυδάτωση, λεία επιδερμίδα και προστασία! http://bit.ly/tripaction